EL PERQUÈ DE LES MIGRACIONS

 

   * Hom emigra perquè al lloc on hi és s'ha d'afrontar a problemes endèmics per poder tirar endavant (com ara quan el funcionament  defectuós  de bloc.cat, et fa difícil mantenir actualitzat amb la fluïdesa que voldries el teu bloc, i que la gent que et llegeix hi pugui accedir sense problemes)

   * En canvi, hom mira enfora i veu que és possible un altre món, on hi ha més suports per fer la teva feina, i per amillorar-la ( com ara allotjaments de blocs més àgils, sense desconnexions, amb més eines de suport…)

   * Això però, tot i que emigri, sempre segueix estimant el seu lloc d'origen, potser enyorant-lo de quan en quan, i fins i tot tornant-hi a temporades ( per això, ara que fa un any que vaig iniciar l'aventura d'aquest bloc i és l'hora d'assajar vents millors per a la meva barca, també cal dir gràcies bloc.cat, i de mantenir també la intenció de cercar la manera que aquesta vella nausica no mori del tot i jugue algun paper en la nova etapa, caldrà pensar-hi com…)

   * Per tot això vull informar a tots els meus visitants que ens canviem de piset i encoratjar-los a seguir llegint-me a http://nausicanova.blogspot.com  I, a tots aquells que heu fet l'honor d'incloure'm entre els vostres blocs recomanats, demanar-vos que hi renoveu el vostre enllaç amb nausica.

   * Moltes gràcies!  

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: EL PERQUÈ DE LES MIGRACIONS

  1. Et seguirem en aquesta emigració.

  2. Xenofílic diu:

    he guanyat el Premi Art i Pico. Cosa que m’obliga a otorgar-lo a 5 blogs més. I he pensat que tu te’l mereixies. Felicitats! Per saber d’on baixa et passo l’enllaç originari del Premi http://arteypico.blogspot.com

  3. raquel diu:

    Quina coincidència. Jo també t’escric per dir-te que t’he atorgat el premi Art i pico. Ara ja deus saber de què va…
    😉

Els comentaris estan tancats.