CAL·LIGRAMA 2: LA FAROLA

 

Aquest cal·ligrama va ser creat a mitjans dels anys 80, s'ha publicat recentment dins el volum HOMENATGE A LA MARINA. Encontre d'escriptors i artistes de la Marina Alta (2006), Ed. CAPPEV, Escola Valencina, Edicions 96.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: CAL·LIGRAMA 2: LA FAROLA

 1. adivam diu:

  Vaja, saps vendre’t eh? amb aquesta presentació, no dubtes que correré a veure si venen el llibre a l’Octubre.
  🙂

 2. adivam diu:

  per cert, una pregunta d’una jove que aspira arribar a vella havent fet UN sol bon poema:
  què n’opines d’escriure directament a l’ordinador? són possibles els cal·ligrames desitjats si han de passar per la impressora? 🙂

 3. Carles diu:

  Ja fa temps que no he fet cap cal·ligrama, però crec que l’ordinador és una eina més per poder fer-ne, com també poemes visuals (mira als enllaços personals i veurar que hi ha un bloc, imaginari, que l’he usat per treballar llengua i imatge amb el meu alumnat. Hi trobaràs exemples). Jo, particularment, prenc moltes anotacions a mà, d’idees que em venen al cap, etc…, però el procés de creació, revisió, etc…, dels poemes els faig ja sempre a l’ordenador.

Els comentaris estan tancats.