NAUSICA: VUIT MESOS DE BLOC

 

   El 21 de gener d'aquest any iniciava l'aventura d'aquest bloc amb un post on penjava inici, el primer poema que vaig fer i lliurar a Pilar, la meva companya.

   La iniciativa tenia una intencionalitat primordialment literària: anar mostrant bocins de la meva activitat creadora (poesia, microcontes…), però també petites ressenyes on reflexionar sobre algunes lecures realitzades i, fin i tot, deixar-hi plasmades determinades impressions vitals (viatges, esdeveniments…)

   Justament vuit mesos després, ha volgut l'atzar que estigués en disposició de penjar el post 200. Un número rodó que m'ha permés fer balanç del treball realitzat; treball que valoro molt positivament ja que m'ha permés mantenir la tensió creadora amb una certa regularitat i, sobretot, conéixer un món ben interessant.

   Vull fer-hi un esment especial als 69 comentaris (quin número més bonic, aquest!) que un grapat d'amigues i amics internautes heu anat deixant en els meus textos i que han estat per a mi un esperó fonamental.

  A totes i a tots els qui em visiteu, moltes gràcies!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: NAUSICA: VUIT MESOS DE BLOC

  1. caterina diu:

    Jo vaig començar la meva aventura amb el bloc uns tres mesos després, a l’abril. Al llarg d’aquests mesos me’n he duit grates sorpreses. He trobat gent molt interessant i escrits que m’han fet pensar sobre la vida en sí. Mai hagués dit que l’aventura seria tan llarga i tan gratificant.
    Gràcies per llegir el meu bloc. L’enhorabona. Ens llegim! ;D

Els comentaris estan tancats.