NO ÉS UN SOMNI: EL FUTUR VA AMB BICICLETA

 

   He llegit la magnífica descripció que fa Caterina, a No em diguis que és un somni…,a propòsit del caos circulatori de Palma, situació que podríem fer extensible a moltes ciutat petites, mitjanes i grans del nostre territori – sense que això no ens servesca de consol.

   Però aquest despropòsit no és simptoma de progrés ni tampoc un problema que se'n derive inevitablement. Més bé tot açò sembla la conseqüència d'una infinita burrera especulativa dificilment homologable dins el context europeu. Com a exemple paradigmàtic tenim Holanda, on he estat aquest estiu: vaig quedat totalement enlluernat de la potència del transport públic i de l'absoluta hegemonia de la bicicleta. Això que veieu aquí dalt és un "pàrquing de bicicletes" d'Amsterdam, i n'hi ha molts i molts…, a tot arreu.

   A veure si n'aprenem. I ho reivindiquem!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: NO ÉS UN SOMNI: EL FUTUR VA AMB BICICLETA

  1. caterina diu:

    Pens que és un problema que anirà a pitjor si no hi posam remei. Més estrés, més contaminació i altres coses. Sóc la primera que si hi hagués carril-bici aniria a la feina i per tot amb la bicicleta. De fet, crec que disfrutaria. Però així com està la ciutat, que només pareix habilitada per als cotxes? Corro el risc de que m’envesteixin… I ara a damunt el metro se’ns torna a inundar. Això era el millor projecte que es va presentar a l’ajuntament o el que més interesava al govern per els motius que siguin? Indignada de veure el que fan.
    Gràcies per la ressenya! ;D

Els comentaris estan tancats.