L’ORIGEN DEL MÓN

 

 (Gustave Courbet)

Roda el món

i torna al Cony

 

 

   (El 17 d'abril vaig decidir de participar en un projecte d'apadrinar paraules, i hem vaig decidir per cony perquè pensava que era un mot tan bonic com maltractat.

   Hem arribat a la fi de l'any i – encara que, com no pot ser menys en una paraula tan emblemàtica, hem queden moltes idees per desenvolupar – penso que cal tancar ja el compromís de dedicar-me a la seva lloança i a la seva vindicació. Segurament no hauré estat prou destre en la contesa però, podeu creure'm, ho he intenta de tot cony.

    Any nou, vida nova, intentaré prendre un altre mot-senhal, per continuar amb aquesta tasca tan literària com cavalleresca. Això però, i d'acord amb el meu tarannà democràtic de mena, vull obrir un període consultiu perquè totes i tots els que paseu per aquest bloc pogueu suggerir la paraula que, al vostre parer, necessita més del meu esforç reivindicatiu. Podeu fer-me-les arribar, deixant un comentari, fins el proper 27 de gener.   Si no hi participeu, després no us queixeu!)

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.