SANT JORDI

   Diada del Llibre. Anem a Dénia per complir amb el ritual del llibre i la rosa, i de pas encomanar d'altres llibres…

   Finalment, Pilar m'ha obsequiat amb Tres cavalls d'Erri de Luca, i jo li he regalat Petites Memòries de Jose Saramago. Ella coneixia bé la meva afecció per aquest original obrer – escriptor italià, del que ja he llegit alguns altres llibres com Tu, meu o Pedres dé volcà. I jo també sabia que a Pilar li interessava la vessant memorialística – centrada, en el cas que ens ocupa, en la infància i l'adolescència – de l'escriptor portuguès. 

  Ens fem també amb el catàleg de l'exposició denia. l'altra mirada que hi ha actualment al Centre d'Art de l'Estació. Unes fotografies magnífiques, gens tòpiques i carregades de sensibilitat i amor a la ciutat.

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.