LA PANTALLA DE L’ORDINADOR

   Caterina, l'amiga virtual de No em diguis que és un somni… em passa un mem on hem de mostrar, i explicar, la fotografia que tenim a la pantalla de l'ordinador. En el meu cas es tracta de la foto que teniu a dalt, he preferit posar-la-hi directament, en lloc de la pantalla mateixa perquè d'aquesta manera és veu molt millor.

   Tinc per costum canviar la pantalla cada estació de l'any, o si em passa algun esdeveniment important que vull tenir ben present. Fins ara han estat fotos de moments bonics amb la meva parella. En aquest cas es tracta del dinar, a casa, del dia Nadal.

   Com que la nit abans havíem fet un sopar important amb tota la meva família, aqui es tractava d'un dinar frugal però ben especial (un bocí de bon pa amb un excel·lents acompanyaments (formatge, embotit i paté, tot maridat amb un vi deliciós), en una intimitat càlida (enfront estava encesa la xemeneia) i relaxada (asseguts en un dels sofàs del saló de casa i mig embotits enels nostres batins).

   Ara s'acosta el moment de repetir-ho!

 

 (P.S.: La convenció dels mems sembla que obligui a passar la tasca a alguns altres, però no em veig en cor d'encolomar més feina a ningú, així que l'encomane a aquells que llegeixin aquest escrit i el entrin ganes de seguir la cadena.Això si, si algú s'hi decideix que m'ho faci saber!)

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: LA PANTALLA DE L’ORDINADOR

  1. caterina diu:

    Gràcies per fer el meme! És una imatge molt maca i molt tendra. Quina enveja (sana) de parella que feu! ;D

  2. msolde diu:

    Jo he tingut molt de temps fotografies de fons de pantalla però ara farà un parell d’anys em vaig tornar més zen i tinc el fons blau, sense res més. Fins i tot tinc les icones amagades.
    La foto teua i de P. queda molt íntima.

Els comentaris estan tancats.