SOLIDARITAT BLOCAIRE

   L'amic Josep Manel de Filant prim, aquesta vegada no ha filat prim i, endut per la seva benevolència,i potser també per una genètica solidaritat valenciana, ha decidit concedir-me el Premi Blog solidari, la medalla del qual, com podeu veure encapçalant el post, m'he afanyat impúdicamenbt a exhibir, no sia que s'arrepentesca.

   Josep, te'n dec una!

   Com la concessió sembla que comporta l'atribució de concedir-lo tu mateix a alguns altres m'he quedat una mica esmaperdut perquè a moltes d eles persones que elsl'atorgaria ja el tenen abans de mi (com nopodia ser menys), després de molt de pensar he decidir d'atorgar-lo als blocaires que van redactar amb mi l'anterior Història veïnal i als que estan en procés de crear-ne la segona ja que em sembla un acte solidari, i com a tal ben bonic i profitós, el fet de contribuir a fondre la teva imaginació amb la d'altres per parir una història col·lectiva. Així doncs, els guanyadors són:

Cafè amb llet

Petit far enmig la nit

L'altra cara de la lluna

Lluna

Trillina

Deja-Vie

  Potser que alguns/nes ja el tinguen, aquest premi. No passa res que es consideren doblement premiats!

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: SOLIDARITAT BLOCAIRE

  1. Déjà vie diu:

    Moltes gracies!!! molt bona idea aixó d repartir entre els veins d la mateixa escala. 😉

  2. trillina diu:

    Uau Moltes Gràcies 😉 Estic amb la dejavie, molt bona idea!

  3. Tot i què immerescut, un honor… Gràcies Carles.

  4. Ostres doncs moltes gràcies!!!!!!! no me’l mereixo, però m’ha fet il·lusió!!!!

Els comentaris estan tancats.